CL Quiz: de spelers met de meeste duels aller tijden

Reacties

Hij is met 120 doelpunten al de afgetekende topscorer aller tijden van de Champions League. Deze en volgende week kan Cristiano Ronaldo ook op die andere lijst, die van meeste duels aller tijden, progressie boeken. Een quiz over de veteranen van het miljardenbal.

CL Quiz: de spelers met de meeste duels aller tijden

Op de lijst van spelers met met meeste CL-wedstrijden aller tijden (sinds 1992/93) staan er nog maar twee spelers boven Ronaldo. De 33-jarige aanvaller van Real Madrid kan in het tweeluik met Bayern München in de halve finale van dit CL-seizoen de nummer twee achterhalen en dan dus de jacht op de absolute nummer één inzetten, al heeft de Portugese veelvraat nog een aardige achterstand te overbruggen als hij ook dat record in handen wil krijgen.

Eén naam hebben we dus al verklapt. Maar wie zijn de andere vijftig spelers die minstens negentig wedstrijden in het hoofdtoernooi van de Champions League speelden (de Europa Cup I-toernooien vóór 1992 en voorronde-duels dus uitgesloten)? Als hints geven we de clubs waarvoor zij in het miljardenbal speelden en uiteraard het aantal duels dat zij speelden. Spelers met een * waren dit seizoen nog actief in de Champions League

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.