CL Quiz: volop spektakel in Engelse onderonsjes

Reacties

Als de return van komende dinsdag net zo spectaculair wordt als de heenwedstrijd van afgelopen woensdag op Anfield, belooft het een heet avondje te worden in het Etihad Stadium. Het is zeker niet voor het eerst dat Engelse clubs er in de Champions League een spektakel van maken. Een quiz over de vorige Premier League-onderonsjes.

CL Quiz: volop spektakel in Engelse onderonsjes

Wie vorige week had ingeschakeld op Liverpool - Manchester City, kreeg vooral in de eerste helft een sensationeel schouwspel voorgeschoteld. In twintig minuten tijd scoorde de ploeg van manager Jürgen Klopp drie keer (3-0), waardoor de mannen van Pep Guardiola in de return voor een loodzware opgave staan.

Dat knock-outduels in de Champions League tussen Engelse clubs vaak spectaculaire duels opleveren, blijkt wel uit de historie. Wat te denken van de CL-finale van 2008, waarin Edwin van Sar in de penaltyserie de grote held werd (foto) of de 4-4 tussen Chelsea en Liverpool in de kwartfinale van 2008/09.

Voor deze quiz hebben we alle doelpuntenmakers van de Engelse CL-onderonsjes uit het verleden op een rij gezet. Aan jullie de vraag wie er scoorden. Behalve het seizoen en de uitslag van de duels krijgen jullie van ons ook het scoreverloop en de nationaliteit van de doelpuntenmakers cadeau. Veel plezier!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.