'Chelsea shopt bij rivaal en betaalt vijftig miljoen euro voor toptalent'

Reacties

Chelsea lijkt voor het sluiten van de transfermarkt nog een volgende aankoop te gaan presenteren. The Blues gaan zich naar alle waarschijnlijkheid namelijk versterken met Cole Palmer. Het Engelse toptalent komt over van Manchester City.

'Chelsea shopt bij rivaal en betaalt vijftig miljoen euro voor toptalent'
© Pro Shots

De 21-jarige Palmer geldt in Engeland als een veelbelovend talent. De aanvallende middenvelder knokte zich in de schaduw van generatiegenoot Phil Foden naar de eerste selectie van Manchester City en leek afgelopen seizoen definitief door te breken. Veertien keer maakte manager Pep Guardiola gebruik van Palmer in de Premier League, terwijl de oefenmeester ook vier keer in de Champions League de talentvolle jeugdinternational nodig had.

Tijdens de seizoensouverture tegen Burnley lijkt Palmer echter zijn laatste speelminuten voor The Citizens gemaakt te hebben. Chelsea gaat volgens diverse gerenommeerde media namelijk aan de haal met het talent. Bijna vijftig miljoen euro wordt er door de topclub overgemaakt naar de rivaal om Palmer los te weken.

Met het aantrekken van Palmer komt het aantal aankopen van Chelsea deze zomer op elf. Enkel voor Moisés Caicedo, Roméo Lavia en Christopher Nkunku werd meer betaald dan voor Palmer.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.