'Chadli heeft wel oren naar zeer pikante nieuwe uitdaging'

Reacties

Nacer Chadli zou wel eens voor het nodige tumult kunnen gaan zorgen in België. De dertigjarige middenvelder annex aanvaller wordt dit seizoen door AS Monaco verhuurd aan Anderlecht, maar de grote rivaal zou de 59-voudig international op de korrel hebben. En Chadli zou volgens Het Nieuwsblad zeker openstaan voor de belangstelling van Club Brugge.

'Chadli heeft wel oren naar zeer pikante nieuwe uitdaging'

Het in verval geraakte Anderlecht had in Chadli afgelopen seizoen een van zijn weinige lichtpuntjes. De blessuregevoelige Belg liet in de zeventien competitieduels zien het voetballen nog niet verleerd te zijn. Hij kan bogen op acht goals en vijf assists.

Nu Anderlecht om financiële redenen Chadli zo goed als zeker niet kan overnemen van Monaco, werpt zich dus de vraag op of hij zijn kunsten weer in het prinsdom moet gaan vertonen of dat een transfer soelaas biedt. En van die onzekerheid zou Club Brugge willen profiteren.

Die andere Belgische grootmacht denkt wel over de middelen te beschikken om Chadli te overtuigen. Bovendien zou de international dan in beeld blijven bij De Rode Duivels en is een terugkeer naar zijn vaderland en familie een prettige bijkomstigheid.

Bovendien zou Chadli met Club de Champions League in kunnen, iets waar hij alleen in 2010 en 2018 bij respectievelijk FC Twente en AS Monaco van had mogen proeven. Chadli zou zelfs al contact gehad hebben met Brugge-doelman Simon Mignolet om navraag te doen.

Mocht het tot een transfer komen, zullen de fans van Anderlecht allesbehalve blij zijn met Chadli. De vraag is nog wel of Monaco wil meewerken. De Monegasken legden in 2018 twaalf miljoen euro neer om Chadli over te nemen van West Bromwich Albion. Voor zijn tijd bij die club was hij in Engeland ook actief voor Tottenham Hotspur. Die club plukte hem weg bij FC Twente. Voor zijn tijd in de Eredivisie speelde Chadli ook bij Standard Luik (jeugd), MVV Maastricht (jeugd) en AGOVV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Anderlecht
Meer over Anderlecht
Meer Club Brugge
Meer over Club Brugge
Meer N. Chadli
Meer over N. Chadli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.