Carrière Quiz: hoe goed ken jij de kampioenen van Juventus?

Reacties

Juventus kan het Italiaanse kampioenschap bijna niet meer ontgaan en won woensdagavond al de Coppa Italia. In aanloop naar de voorlaatste speelronde van de Serie A een quiz over De Oude Dame, die voor de zevende keer op rij de Scudetto gaat winnen.

Carrière Quiz: hoe goed ken jij de kampioenen van Juventus?

Want dat staat wel vast na de misstap die Napoli afgelopen weekend maakte. De voorsprong van Juventus op de nummer twee bedraagt zes punten en aangezien het onderlinge resultaat gelijk is, kan de topclub uit Turijn alleen nog worden achterhaald als er wel heel rare dingen gebeuren met het doelsaldo. 

Dat Juventus opnieuw kampioen gaat worden van Italië, was voor ons reden eens in de selectie van trainer Massimiliano Allegri te duiken. Waar hebben de spelers van de Bianconeri eigenlijk gespeeld voordat ze in Turijn terechtkwamen? Aan jullie de vraag de clubs in te vullen. Eén krijgen jullie er uiteraard cadeau. Veel plezier!

* = verhuurperiode.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.