Carrière Quiz: hoe goed ken jij de spelers van Barcelona?

Reacties

Barcelona kan zondag kampioen van Spanje worden in de uitwedstrijd tegen het Deportivo La Coruña van Clarence Seedorf. Het zou alweer de vierde dubbel sinds 2009 betekenen, aangezien de Catalanen afgelopen zaterdag al de Copa del Rey wonnen. Een quiz over de selectie van de aanstaande kampioen.

Carrière Quiz: hoe goed ken jij de spelers van Barcelona?

Niet voor iedereen uit de ploeg van Ernesto Valverde is het zo vanzelfsprekend dat ze uiteindelijk op het hoogste schavot zouden staan met Barcelona. Sommige spelers vonden zichzelf bij het begin van hun loopbaan terug in obscure competities en werkten zich geleidelijk op naar de top van het internationale voetbal.

Nu de landstitel Barça bijna niet meer kan ontgaan, zijn we benieuwd hoe goed jullie de spelers van de aanstaande kampioen van Spanje écht kennen. Voor welke clubs hebben zij allemaal gespeeld? Het eerste, nogal voor de hand liggende antwoord, krijgen jullie cadeau: Barcelona. Veel plezier!

* = verhuurperiode. Alleen profclubs zijn meegenomen in de quiz, B-teams van bijvoorbeeld Spaanse clubs en amateurclubs zijn buiten beschouwing gelaten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.