Kampioenen Quiz: deze spelers wonnen de titel het vaakst met PSV

Reacties

PSV is voor de 24ste keer in de historie kampioen van Nederland. Voor enkele leden van de selectie van coach Phillip Cocu is het hun derde landstitel met de Eindhovenaren. Een quiz over de spelers die het vaakst kampioen werden met PSV.

Kampioenen Quiz: deze spelers wonnen de titel het vaakst met PSV

Wie de geschiedenis van de kersverse landskampioen een beetje kent, zal het niet verbazen dat het merendeel van de veelvraten actief waren in een van de twee succesperiodes van de PSV: eind jaren tachtig/begin jaren negentig of het eerste decennium van deze eeuw. In die jaren wonnen de Brabanders ruim de helft van het totale aantal kampioenschappen.

Om de huidige periode in één adem te noemen met die twee succesvolle episodes gaat misschien nog wat ver. Feit is wel dat Santiago Arias, Steven Bergwijn, Joshua Brenet, Jorrit Hendrix, Nicolas Isimat-Mirin, Luuk de Jong en Jeroen Zoet hun derde landstitel in vier jaar winnen. Slechts 22 spelers werden vaker kampioen met PSV. Aan jullie de vraag wie dat zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.