Carrick vertrekt bij Man Utd na bijna perfecte anderhalve week als interim

Reacties

Michael Carrick heeft besloten te stoppen bij Manchester United. De veertigjarige Engelsman wil na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer niet langer deel uitmaken van de technische staf.

Carrick vertrekt bij Man Utd na bijna perfecte anderhalve week als interim
© Pro Shots

Assistent-coach Carrick werd anderhalve week geleden na het ontslag van Solskjaer naar voren geschoven als interim-trainer. Onder zijn leiding werd in de Champions League gewonnen bij Villarreal (0-2). Zondag volgde in de Premier League een gelijkspel bij koploper Chelsea (1-1) en donderdag werd in eigen huis de competitiewedstrijd tegen Arsenal met 3-2 gewonnen. Zo pakte Carrick zeven punten in drie duels.

Carrick ziet geen rol voor zichzelf weggelegd in de technische staf met interim-manager Ralf Rangnick, die tegen Arsenal vanwege het later verkrijgen van zijn werkvergunning nog vanaf de tribune toekeek. De oud-speler van de club bedankt iedereen bij United voor de prettige samenwerking. 'Ik zal de geweldige herinneringen die ik hier heb opgedaan als speler en lid van de technische staf nooit vergeten', aldus Carrick, die in verschillende Engelse media kritiek kreeg toen hij naar voren stapte nadat zijn naaste collega Solskjaer ontslagen was.

United speelt zondagmiddag in eigen huis tegen Crystal Palace. Dan debuteert Rangnick officieel als interim-manager.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.