BVB ongewijzigd voor return in Parijs: Maatsen start, Malen op de bank

Reacties

Edin Terzic, de trainer van Borussia Dortmund, heeft geen aanleiding gezien om zijn opstelling te veranderen voor de returnwedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de halve finale van de Champions League. Ian Maatsen start zodoende.

BVB ongewijzigd voor return in Parijs: Maatsen start, Malen op de bank
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Donyell Malen (die zaterdag nog scoorde tegen Augsburg) is één van de spelers die op de bank zit, zoals ook Sébastien Haller moet toekijken. Dat lag in de lijn der verwachtingen, zijn spitsconcurrent Niclas Füllkrug verzorgde in de heenwedstrijd immers het enige doelpunt. Ook Kjell-Arik Wätjen heeft het allemaal gered: de jongeling deed eerder op de dinsdag nog examen in wiskunde, maar is op tijd in het Parc des Princes beland om op de bank te zitten.

Dortmund jaagt in de Franse hoofdstad op de derde Champions League-finale ooit. In 1997 rekende de club af met Juventus, in 2013 verloor de geel-zwarte grootmacht op Wembley van Bayern München. De finale is in 2024 ook weer op Wembley, en Bayern of Real Madrid wordt de tegenstander.

Opstelling Borussia Dortmund: Kobel; Ryerson, Schlotterbeck, Hummels, Maatsen; Can, Sabitzer; Sancho, Brandt, Adeyemi; Füllkrug.

Opstelling Paris Saint-Germain: Donnarumma; Hakimi, Beraldo, Marquinhos, Mendes; Zaïre-Emery, Vitinha, Ruiz; Dembélé, Ramos, Mbappé.

Volg Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund met VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.