Burak start na afscheid bij Fortuna in Turkije aan loopbaan als trainer

Reacties

Burak Yilmaz is zaterdag opgedoken in Turkije. Na zijn afscheid bij Fortuna Sittard gaat de gewezen topspits bij Besiktas aan de slag als assistent van Senol Günes.

Burak start na afscheid bij Fortuna in Turkije aan loopbaan als trainer
© Pro Shots

Burak kondigde eerder al aan te zullen stoppen als profvoetballer, nadat zijn periode bij Fortuna op een mislukking was uitgedraaid. De 37-jarige vedette had bij de Limburgers nog een doorlopend contract en zou daarna in principe in een andere rol verbonden blijven aan de Eredivisie-club, maar is nu in eigen land aan zijn trainersloopbaan gestart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bij Besiktas maakt Burak het komende seizoen kennis met het trainersvak onder leiding van de ervaren Günes. De 71-jarige oefenmeester was in het verleden al twee keer bondscoach van Turkije en werd in 2016 en 2017 nog kampioen van Turkije met Besiktas. Burak was bij Trabzonspor ook enkele jaren speler onder Günes, toen wonnen ze samen de beker.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fortuna Sittard
Meer over Fortuna Sittard
Meer B. Yılmaz
Meer over B. Yılmaz
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.