Brobbey: 'We hadden de scheidsrechter niet mee'

Reacties

Met twee goals was Brian Brobbey de grote man bij Ajax. Toch stond hij na afloop van het duel met Olympique Marseille niet met een glimlach voor de camera. Brobbey baalt van de nederlaag in Frankrijk.

Brobbey: 'We hadden de scheidsrechter niet mee'
© Pro Shots
Olympique Marseille
Olympique Marseille
4 - 3
Ajax
Ajax

Brobbey maakte tot twee keer toe een achterstand van Ajax snel goed. In de blessuretijd zag hij het misgaan. 'Dit is heel frustrerend, omdat we steeds op gelijke hoogte kwamen', zei Brobbey bij ESPN. 'In de eerse tien minuten waren we zwak, maar na de goal pepten we elkaar op en ging het beter.'

'Ik vind ook dat we de scheidsrechter niet mee hadden. Hij gaf ook heel makkelijk gele kaarten en de penalty's ook, bizar. Het was allemaal heel lichtjes. Maar ik wil liever niet te veel over de scheidsrechter praten. Wat hij doet, doet hij. We moeten positief op deze wedstrijd terugkijken, want we hebben veel goede dingen gedaan. We hebben als team gevochten.'

Invaller Chuba Akpom, die voorin de concurrentie aangaat met Brobbey, bracht Ajax kort na zijn invalbeurt op 3-3. Brobbey geniet van de concurrentiestrijd met de Engelse spits. 'Je gaat meer gefocust de wedstrijd in, omdat je weet dat hij een hele goede spits is. Dat heeft hij nu weer laten zien', zei hij bij Veronica.

Door de nederlaag in Marseille moet Ajax winnen van AEK Athene om door te gaan in de Conference League, het derde toernooi van Europa.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.