Brands: 'Niemand meer op ons lijstje om per se te verkopen'

Reacties

Hoewel er volop geruchten zijn rond spelers van PSV heeft technisch manager Marcel Brands aangegeven dat het allemaal niet zo'n vaart zal lopen.

Brands: 'Niemand meer op ons lijstje om per se te verkopen'

Met name rond Gastón Pereiro en Luuk de Jong, maar ook over Jeroen Zoet en Santiago Arias duiken geregeld berichten op over geïnteresseerde clubs. 'In het voetbal kun je natuurlijk nooit nooit zeggen, maar op dit moment speelt er bij ons niets', reageert Brands in gesprek met VI.

'Geen enkele club heeft zich bij ons gemeld voor een speler', vervolgt de technisch manager. 'In principe zijn we zelf zowel in de aanval als op het middenveld ook klaar. We willen alleen voor Jetro Willems nog een vervanger halen en dan zijn we tevreden. In deze periode komen er heel veel geruchten voorbij, ik lees zelfs transfersommen die wij aan onze spelers hebben gehangen, allemaal onzin. Wij hebben verder niemand meer op ons lijstje die we per se willen verkopen.'

De enige speler voor wie dat niet geldt en van wie het vrijwel zeker is dat hij PSV wél zal verlaten, is Adam Maher. De middenvelder werd afgelopen seizoen verhuurd aan het Turkse Osmanlispor en hij lijkt ook komend seizoen niet in de plannen van Cocu voor te komen. Maher was nog wel mee op trainingskamp naar Zwitserland, maar wist de technische staf niet meer te overtuigen. Hij mag uitzien naar een andere club en zit ook niet bij de wedstrijdselectie voor het Europa League-duel van donderdag met Osijek.

Lees op VI PRO ook een uitgebreid interview met Davy Pröpper, een van de beoogde nieuwe leiders van PSV.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.