Bosz ziet aangeslagen Aubameyang niet op trainingsveld

Reacties

Pierre-Emerick Aubameyang heeft zich donderdag niet laten zien op het trainingsveld van Borussia Dortmund. De Gabonese aanvaller is aangeslagen.

Bosz ziet aangeslagen Aubameyang niet op trainingsveld

Bosz werkte donderdag met zijn ploeg maar zonder Aubameyang toe naar de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen, dat zaterdag de gastheer is van Borussia Dortmund. De spits kampt met lichte rugklachten en is zaterdag vanwege een schorsing sowieso niet van de partij.

Aubameyang zorgde de laatste weken voor veel rumoer bij BVB. De aanvaller werd half november door Bosz geschorst om disciplinaire redenen. Afgelopen zaterdag kreeg de aanvaller de nodige kritiek te verduren na zijn twee gele kaarten, die er mede aan bijdroegen dat aartsrivaal Schalke 04 een 4-0 achterstand kon wegpoetsen.

Het grootste deel van de training vond plaats achter gesloten deuren. Bosz, die zwaar onder druk staat door tegenvallende prestaties, heeft deze week maatregelen genomen tegen ongewenste pottenkijkers. Op verzoek van de Nederlander zijn de hekken verhoogd en plastic schermen geplaatst.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.