Bosz voelt de warmte: 'Maar het moet niet te lang meer duren'

Reacties

Peter Bosz gaat ondanks weer een teleurstellend resultaat niet gebukt onder de geruchten over een mogelijk ontslag. Van de Nederlandse trainer hoeft de publiekelijke steun in zijn rug niet eens.

Bosz voelt de warmte: 'Maar het moet niet te lang meer duren'

Directeuren Hans-Joachim Watzke en Michael Zorc spraken direct na afloop van de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen (1-1) hun vertrouwen uit in Bosz. Een ontslag is niet aan de orde, zo maakten ze nogmaals tegen het Duitse journaille duidelijk. Voor de Nederlander was dat geen verrassing.

'Vanaf het begin werk ik uitstekend samen met deze mensen', zei Bosz tegen FOX Sports na het 1-1 gelijkspel. 'Dat vertrouwen is er. Dat stralen ze ook uit. Ze hoeven het ook niet elke week te zeggen.'

De Nederlander weet dat intern de steun aanwezig is. 'Ik zie deze mensen dagelijks. Zij zien hoe ik werk en misschien heeft dat ermee te maken dat ze nog steeds vertrouwen in ons hebben en houden. Ik voel de warmte. Daarbij weet ik heel goed dat ik bij een topclub werk en dat op een gegeven moment gewonnen moet worden. Dat moet niet te lang meer duren.'

Het Champions League-duel met Real Madrid kan die gewenste zege opleveren. Tegen Leverkusen zag Bosz zijn ploeg na een mindere eerste helft uur de rug rechten. Maar tegelijkertijd zag hij weer twee spelers uitvallen. Maximilian Philipp en Gonzalo Castro staan na hun uitvallen tegen Leverkusen waarschijnlijk langere tijd buitenspel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.