Bosz' sterspeler Aouar hekelt berichten over vertrekwens: 'Fake news'

Reacties

Houssem Aouar heeft korte metten gemaakt met de geruchten dat hij een vertrek zou willen forceren bij het Olympique Lyon van trainer Peter Bosz.

Bosz' sterspeler Aouar hekelt berichten over vertrekwens: 'Fake news'
© Pro Shots

Aouar ontbrak de afgelopen dagen op de training bij Lyon, waarop het medium Get French Football News op basis van bronnen rond de speler meldde dat de 23-jarige middenvelder afwezig was omdat hij deze zomer wil vertrekken. De technische begaafde spelmaker zou teleurgesteld zijn door het vertrek van Memphis Depay naar Barcelona.

Het is niet de eerste keer dat in Frankrijk wordt gespeculeerd over een vertrek van Aour, die in de belangstelling staat van clubs als Arsenal, Juventus en Paris Saint-Germain. Dit keer was het echter aanleiding voor de enkelvoudig international van Frankrijk om in een statement te reageren op het nieuws dat hij een vertrek zou willen forceren.

'Helaas is er opnieuws fake news over mij naar buiten gebracht op veel sociale media', schrijft Aouar op zijn Twitter-account. 'Ik reageer normaal gesproken niet op dingen die over mij worden gezegd... Maar ik was ziek, ik lag afgelopen weekend in het ziekenhuis. Weet dat ik me nu al een stuk beter voel en dat ik klaar ben voor wat komen gaat.'

Daarmee lijkt Bosz vooralsnog wel op een van zijn belangrijkste spelers te kunnen rekenen. Want dat is Aouar, nu Memphis transfervrij is vertrokken bij Lyon en diens beoogde vervanger Moussa Dembélé naar verluidt niet bij Les Gones wil blijven. De Fransman met Algerijnse roots speelde afgelopen 33 officiële duels en ligt nog tot medio 2023 vast.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Olympique Lyon
Meer over Olympique Lyon
Meer H. Aouar
Meer over H. Aouar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.