'Beoogde Memphis-opvolger voelt niets voor rol in project Bosz bij Lyon'

Reacties

Peter Bosz is vorige week begonnen aan zijn avontuur bij Olympique Lyon en leert zijn selectie steeds beter kennen. De vraag is wie na het vertrek van Memphis Depay de nieuwe grote man voorin moet gaan worden bij de Zuid-Fransen. Moussa Dembélé heeft in ieder geval niet veel zin in die rol.

'Beoogde Memphis-opvolger voelt niets voor rol in project Bosz bij Lyon'
© Pro Shots

De 24-jarige Dembélé ging in januari van dit jaar op huurbasis naar Atlético Madrid, dat een optie tot koop had. De Spaanse kampioen heeft echter besloten om daar geen gebruik van te maken. Atlético staat wel open voor een langere samenwerking met Dembélé, maar dan moeten er nieuwe afspraken worden gemaakt met Lyon. Er wordt in Madrid gedacht aan een nieuwe huurperiode.

Dembélé heeft zijn zinnen gezet op een terugkeer naar Atlético. Le Progrès schrijft dat Lyons technisch directeur in de Fransman de geschikte opvolger van Memphis zag, maar dat Dembélé duidelijk heeft gemaakt dat hij geen rol wil spelen in het project van Bosz. Volgens de berichtgeving stond Dembélé haast schreeuwend tegenover Juninho, om zijn standpunt kracht bij te zetten.

Dembélé, die voor zijn tijd bij Atlético 45 goals in 108 wedstrijden maakte voor Lyon, heeft in Zuid-Frankrijk nog een contract voor twee seizoenen. De bal ligt dus bij de club, maar volgens Le Progrès beseft de technische leiding nu dat het beter is om opnieuw afscheid te nemen van Dembélé. Bosz zal op zoek moeten naar een andere doelpuntenmaker voor zijn groep.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.