Van Olympique Lyon naar AS Roma: kind van de club tekent tot 2028

Reacties

AS Roma heeft Houssem Aouar vastgelegd. De middenvelder van Olympique Lyon tekent in Italië een contract tot de zomer van 2028.

Van Olympique Lyon naar AS Roma: kind van de club tekent tot 2028
© Pro Shots

Aouar (24) komt uit de jeugdopleiding van Lyon en brak in 2017 door in het eerste elftal. Dit seizoen miste hij een aantal wedstrijden wegens blessures, maar daarvoor was hij verzekerd van een basisplaats. Het contract van Aouar bij Lyon liep af en daarom kan Roma hem transfervrij ophalen. Aouar speelt op dezelfde positie als Georginio Wijnaldum. In het contract van de van Paris Saint-Germain gehuurde middenvelder stond een koopoptie, die niet werd gelicht.

'Ik ben erg blij dat ik bij AS Roma heb getekend, een geweldige club met een geweldige geschiedenis', zegt Aouar via de Roma-kanalen. 'Ik denk dat dit het juiste project voor mij is: een groot team, kwaliteitsspelers en een unieke achterban. Ik ben nu speler van Roma en kan niet wachten om te beginnen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Aouar 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.