Bosz en Zorc lachen Dolberg-geruchten weg

Reacties

Tijdens de perspresentatie van Peter Bosz als nieuwe hoofdtrainer van Borussia Dortmund, kreeg hij direct vragen over mogelijke versterkingen. De kersverse BVB-coach verwacht niet dat Kasper Dolberg hem volgt naar de Bundesliga.

Bosz en Zorc lachen Dolberg-geruchten weg

Onder Bosz beleefde de negentienjarige spits een sterk seizoen bij Ajax. De Deen maakte zestien Eredivisie-treffers en ook in de Europa League was hij belangrijk met zes goals. Technisch manager Michael Zorc deed de geruchten over een transfer van Dolberg naar Dortmund af met een grap. 'Die komt morgen', zei de oud-speler van Die Borussen.

'Nee dat is niet aan de orde', voegde Bosz eraan toe. 'Daar hebben we ook niet over gesproken, daar is het nog te vroeg voor.' De coach gaf aan dat het ook geen wens is om Dolberg naar het Signal Iduna Park te halen. Tijdens de persconferentie vertelde Bosz dat hij alleen zijn assistent Hendrie Krüzen meeneemt uit Amsterdam.

De afgelopen vier seizoenen beschikte Dortmund over een doelpuntenmachine in de vorm van Pierre-Emerick Aubameyang. Dit seizoen veroverde de pijlsnelle Gabonees met 31 treffers de topscorerstitel in Duitsland. Het is nog onduidelijk waar de toekomst van de rechtspoot ligt. In Duitse media wordt de 27-jarige aanvaller gelinkt aan een overgang naar China of Paris Saint-Germain.

Lees hier meer over de presentatie van Peter Bosz bij Borussia Dortmund.

Peter Bosz: 'We hebben iets bijzonders opgebouwd bij Ajax'
'Ajax wacht lastige zoektocht, de droomkandidaat is net weg'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.