Bob Peeters via RC Genk terug in België

Bob Peeters, voormalig spits van onder meer Roda JC en Vitesse, keert terug in zijn vaderland België. De aanvaller tekende een tweejarig contract bij RC Genk, onder het voorbehoud dat hij de medische keuring doorstaat. Die zal zaterdag plaatsvinden.

Bob Peeters via RC Genk terug in België

Peeters was laatstelijk actief bij het Engelse Millwall. Hoewel zijn contract in Londen nog een jaar doorliep, mag hij er transfervrij vertrekken. Een basisplaats zat er komend seizoen voor hem namelijk niet meer in. Genk rekent er op dat de ex-international (dertien caps) van de Rode Duivels voor de topper met Anderlecht, aan de het einde van deze maand, speelgerechtigd zal zijn.

Peeters zelf toonde zich alvast zeer content met zijn nieuwe werkgever. 'Zowel de trainer, de technisch directeur als de voorzitter ziet het voor honderd procent in mij zitten', aldus Peeters, die zijn profcarrière begon bij Lierse SK. 'Ze willen me hier een kans geven en ik zal proberen die kans met beide handen te grijpen. En dan kunnen we hier nog leuke dingen gaan beleven.'

Bekijk hier al onze video's