Boateng verrast met terugkeer naar Serie A

Reacties

Kevin Prince Boateng keert terug in de Serie A. De 31-jarige Ghanees heeft donderdag een contract getekend bij Sassuolo.

Boateng verrast met terugkeer naar Serie A

De overstap van Boateng naar Italië komt enigszins als een verrassing. De middenvelder speelde het afgelopen seizoen met veel succes bij Eintracht Frankfurt, waarmee hij de DFB-Pokal won door Bayern München te verslaan in de finale. In totaal speelde hij 36 duels en maakte hij zes doelpunten voor de Duitsers.

Boateng koos in 2017 voor de overstap naar Frankfurt omdat hij graag dicht bij zijn familie wilde zijn. Een jaar later vertrekt hij toch weer naar Italië. Daar speelde hij eerder voor AC Milan, waarvoor hij in totaal 118 keer uitkwam. Met zijn transfer naar Sassuolo kiest hij dus voor een terugkeer naar het land waar hij de beste periode uit zijn loopbaan beleefde.

Sassuolo wordt alweer de tiende club in de carrière van Boateng, die eerder speelde voor Hertha BSC, Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Portsmouth, Genoa, AC Milan, Schalke 04, Las Palmas en Frankfurt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.