Blessure Rojo onderstreept wens Van Gaal

Reacties

Louis van Gaal kan Marcos Rojo mogelijk pas weer in 2016 inzetten. Tot de transferperiode zijn de opties van de Manchester United-manager daarom zeer beperkt, met Daley Blind als een van de weinige kandidaten voor de vacature van linksback.

Blessure Rojo onderstreept wens Van Gaal

Van Gaal had al eerder aangegeven de komende transferperiode mogelijk te moeten gebruiken om een nieuwe linksback te halen. Mede door de lange absentie van Luke Shaw was de spoeling dun geworden. De urgentie werd deze week onderstreept.

Tijdens de training heeft vaste waarde Rojo namelijk een nieuwe schouderblessure opgelopen die hem naar verwachting tot in 2016 aan de kant houdt. Bij absentie van de Argentijn is Blind een van de weinigen die ervaring heeft als linksback.

Rojo had vorig seizoen ook te kampen met een schouderblessure. De international was toen minder dan een maand uitgeschakeld. Afgelopen zaterdag was hij tegen Leicester City evenmin van de partij vanwege ander blessureleed. United speelde toen met een 3-5-2 opstelling, waarbij Blind aan de linkerkant van de driemansdefensie stond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.