Bizot niet onder de indruk van omkegelen Vitesse-spelers: 'Hoppa, fantastisch'

Reacties

Marco Bizot raakte zowel Loïs Openda als Million Manhoef met zijn knie nadat hij uit zijn doel kwam om de bal te vangen. Bij Vitesse waren er veel protesten aan het adres van de AZ-doelman, die zelf vindt dat hij niets fout deed in het duel tussen AZ en Vitesse (3-1).

Bizot niet onder de indruk van omkegelen Vitesse-spelers: 'Hoppa, fantastisch'
© Pro Shots
AZ
AZ
3 - 1
Vitesse
Vitesse

'Ik zag wat berichtjes op mijn mobiel voorbij komen dus ik denk dat ik weet waar het over gaat ja', zei Bizot met een grijns toen hij voor de camera van FOX Sports moest verschijnen. In de tweede helft van het gewonnen duel met Vitesse gingen Openda en Manhoef naar het gras nadat zij kort daarvoor de knie van de AZ-doelman in de borstkas geplant kregen. 'Fantastisch. Kijk. Hoppa', waren de eerste woorden van Bizot nadat hij de beelden terugzag. 

'Ja, als je los roept dan weet je dat de keeper uitkomt. Dit doe je door jezelf te beschermen en dan loop je tegen elkaar aan. Hij loopt tegen mijn knie aan. Normaal gesproken heeft hij een been vooruit of iets anders', zo legde Bizot uit waarom hij met zijn knie vooruit kwam. 'Gevaarlijk? Als het verkeerd gaat, is het gevaarlijk, maar het gaat goed', zo toonde hij zich bepaald niet onder de indruk van de herhalingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vitesse-collega Remko Pasveer was het in het geval van Openda eens met Bizot: 'Zijwaarts beschermen mag wel, maar op de speler gericht mag niet. De eerste valt wel mee', vond ook Pasveer. Bij de situatie van Manhoef vond de Vitesse-doelman dat Bizot wel strenger bestraft had mogen worden: 'Hier zet hij hem er behoorlijk op. Maar goed, daar verliezen we de wedstrijd niet op. Al is het wel een kans om de aansluiting te vinden', zo doelt Pasveer op een mogelijke rode kaart voor de AZ-keeper.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.