Biddende spelers in Cádiz: supporter onwel, wedstrijd tegen Barça stilgelegd

Reacties

De uitwedstrijd van Barcelona tegen Cádiz is zaterdag in de slotfase langdurig stilgelegd, omdat een toeschouwer op de tribune onwel was geworden. Dat zorgde voor heftige momenten.

Biddende spelers in Cádiz: supporter onwel, wedstrijd tegen Barça stilgelegd
© Twitter SaraFCBi
Cádiz
Cádiz
0 - 4
Barcelona
Barcelona

Mede dankzij een doelpunt van Frenkie de Jong ging Barcelona met 0-2 aan de leiding, toen scheidsrechter Carlos del Cerro Grande de wedstrijd in de 83ste minuut plotseling stillegde. Op de tribune kreeg een supporter van Cádiz volgens Spaanse media een hartinfarct. Keeper Jeremías Ledesma snelde naar de kant, om vervolgens met een defibrillator terug naar het thuisvak te sprinten.

De overige spelers bleven aangeslagen achter op het veld. Marc-André ter Stegen zat op de bal en staarde hopeloos voor zich uit, even verderop zat Ronald Araújo te bidden voor een goede afloop. Vervolgens werd een deel van de tribune ontruimd, terwijl de stadionspeaker vroeg of er nog cardiologen aanwezig waren in Estadio Nuevo Mirandilla.

Hartslag
De toeschouwer ging met de ambulance naar het ziekenhuis, de wedstrijd werd om 21.10 uur hervat. Veel supporters waren op dat moment al vertrokken. 'Voor mij heeft de hervatting geen zin meer', sprak Cádiz-voorzitter Manuel Vizcaíno, die ook goed nieuws had. 'De supporter lijkt weer een hartslag te hebben.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.