Beugelsdijk over bliksemtransfer: 'Vind Sparta ook gewoon een heel mooie club'

Reacties

Tom Beugelsdijk in de Eredivisie in een ander shirt dan dat van ADO Den Haag: dat kon toch helemaal niet? Toch wel. De verdediger laat Den Haag achter zich en zette vrijdag zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Sparta Rotterdam. 'Het is tijd voor een nieuw avontuur. Ik ga gewoon knallen.'

Beugelsdijk over bliksemtransfer: 'Vind Sparta ook gewoon een heel mooie club'
© Pro Shots

De dertigjarige Beugelsdijk speelde in totaal zeventien seizoenen voor ADO (inclusief jeugd), maar gaat nu even verderop voor Sparta spelen. Het is deze week snel gegaan: maandag hoorde hij van de interesse van Sparta en een paar dagen later was de deal al rond. ADO besloot om mee te werken aan een vertrek van zijn boegbeeld en zette zo een punt achter het ADO-tijdperk Beugelsdijk.

Dat voelt best een beetje vreemd. 'Je speelt wel zeventien jaar bij zo'n club, dus dat is altijd wel een ding', zegt Beugelsdijk vanaf Het Kasteel tegen VI. 'Als klein pikkie kom je daar terecht en nu is het voorbij. Maar ik ben een positief mens en vind Sparta ook gewoon een heel mooie club. Het is komen en gaan, zo is het leven. We gaan er nu gewoon hier wat moois van maken.'

Lees later vandaag via VI PRO een uitgebreid gesprek met Tom Beugelsdijk; over zijn transfer, de hernieuwde samenwerking met Henk Fraser en een eventueel winnend doelpunt tegen ADO.

'Beugelsdijk in een shirt van Sparta, daar moeten we wel even aan wennen'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.