'Beste verjaardag ooit' voor Juve-aanwinst van 80 miljoen

Reacties

Dusan Vlahovic heeft een bijzondere verjaardag achter de rug. Het was vrijdag dubbel feest voor de kersverse aanwinst van Juventus.

'Beste verjaardag ooit' voor Juve-aanwinst van 80 miljoen

Vlahovic werd vrijdag 22 jaar en tekende een contract voor vijfeneenhalf jaar in Turijn. In het medische centrum van zijn nieuwe werkgever, waar hij zijn keuring doorstond, wachtte een Juventus-tenue én een taartje.

'Het is prachtig dat het vandaag mijn verjaardag is, dit is een speciale dag voor mij. Het is zelfs een van de beste verjaardagen die ik heb gehad’, zei Vlahovic op het clubkanaal in een eerste reactie op zijn overstap van Fiorentina naar Juventus.

Zijn transfer is bijzonder om meerdere redenen. Vlahovic kost namelijk 70 miljoen euro plus mogelijk 10 miljoen aan bonussen, een van de duurste wintertransfers ooit. Bovendien ligt de overstap tussen de rivalen gevoelig. Onder anderen Roberto Baggio, Federico Bernardeschi en Federico Chiesea gingen hem voor.

Maar Vlahovic, die dit seizoen twintig keer scoorde in 24 officiële duels, identificeert zich sterk met zijn nieuwe club. 'Juventus staat voor trots, traditie en familie. Juventus strijdt altijd tot de laatste minuut, ze geven nooit op.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Fiorentina
Meer over Fiorentina
Meer D. Vlahović
Meer over D. Vlahović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.