Berg: 'Oranje heeft veel gepraat'

Reacties

Marcus Berg heeft voorzichtig een sneer uitgedeeld aan Oranje. De spits was met vier goals medeverantwoordelijk voor de monsterzege van Zweden tegen Luxemburg (8-0), waardoor de kans van het Nederlands elftal op een WK-ticket zo goed als nihil is geworden. 

Berg: 'Oranje heeft veel gepraat'

'Oranje heeft veel gepraat over het verschil in doelsaldo en hoopte dat wij faalden en zij hun werk konden doen tegen Wit-Rusland. Wij hebben ons werk echter al gedaan. We zullen zien hoe het bij hen gaat vanavond', reageerde de ex-spits van FC Groningen en PSV in de Zweedse pers.

Andreas Granqvist, die twee strafschoppen benutte, verwacht dat Nederland het moeilijk krijgt in Wit-Rusland om veel goals te maken. Het verschil in doelsaldo bedraagt veertien treffers en dat lijkt haast onmogelijk. 'Er zijn nu nogal negatieve gedachten in het Nederlandse team. Het is moeilijk om in Wit-Rusland met vergelijkbare cijfers te winnen.'

Dinsdag staat nog Nederland - Zweden op het programma. De Fransen spelen nog uit bij Bulgarije dat tot nog toe thuis alles won, in de laatste wedstrijd komt Wit-Rusland op bezoek bij in Parijs.

'Zweedse monsterzege zeer demotiverend voor Oranje'
'Bewonderenswaardig hoe Zweden dit heeft aangepakt'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.