Benfica bezorgt Schmidt na komst Neres volgende versterkingen

Reacties

Benfica zit na de komst van trainer Roger Schmidt zeker niet stil op de transfermarkt. De Duitse trainer kon donderdagavond zijn vierde versterking begroeten en daar komt er op korte termijn nog een bij.

Benfica bezorgt Schmidt na komst Neres volgende versterkingen
© Pro Shots

Benfica trok onlangs al de portemonnee voor David Neres, die voor vijftien miljoen euro overkwam van Shakhtar Donetsk. De voormalig Ajacied krijgt in Lissabon gezelschap van een landgenoot, want de Braziliaanse verdediger João Victor komt voor zo'n acht miljoen euro over van Corinthians.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Daar blijft het niet bij, want volgens Portugese media wordt Enzo Fernández de volgende versterking. Er ligt met River Plate een afspraak dat de Argentijnse middenvelder naar Benfica komt, als de club zou worden uitgeschakeld in de Copa Libertadores. Dat is woensdagavond gebeurd.

Trainer Marcello Gallardo kon na afloop nog geen duidelijkheid verschaffen over de toekomst van Fernández, maar Record weet dat de 21-jarige Argentijn nu naar Portugal komt. Benfica betaalt in eerste instantie tien miljoen euro, middels bonussen kan daar nog acht miljoen bijkomen.

Zo gaan de uitgaven van Benfica deze zomer al richting de vijftig miljoen euro. Dankzij de toptransfer van Darwin Núnez naar Liverpool had de club ook flink wat te besteden. Eerder kwamen rechtsback Alexander Bah (Slavia Praag) en spits Petar Musa (Boavista) al naar het Estádio da Luz.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Benfica
Meer over Benfica
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.