Bekertegenstander Real Madrid dient wensenlijstje voor shirtjesruil alvast in

Reacties

De spelers van Arandina CF maken zich op voor de wedstrijd van hun leven: zaterdag spelen zij in het Spaanse bekertoernooi tegen recordkampioen Real Madrid. Net zo spannend als het duel is de strijd om wie na afloop het shirtje van zijn favoriete speler weet te bemachtigen. Met medewerking van Real hopen ze bij Arandina dat straks iedereen tevreden naar huis kan gaan.

Bekertegenstander Real Madrid dient wensenlijstje voor shirtjesruil alvast in
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Jorge González is een van de meer ervaren spelers bij amateurclub Arandina en doet zijn best om de ploeg bij elkaar te houden. Ruzie in de kleedkamer wil hij hoe dan ook voorkomen en dus dacht de 31-jarige verdediger (matchwinner in de vorige bekerronde tegen Cádiz) alvast na over hoe hij discussies over welke speler welk shirtje van een Real-tegenstander mocht hebben nu voor kon zijn.

'Uiteindelijk willen toch veel spelers hetzelfde shirt hebben', zegt González tegen Marca. 'Het mooie van dit soort wedstrijden is natuurlijk ook dat je straks een tastbare herinnering hebt. Dus als Real Madrid ons kan voorzien van meer wedstrijdshirts, dan is dat meer dan welkom.'

De spelers van Arandina hebben nu allemaal opgeschreven welk shirtje zij graag willen hebben en dit lijstje is opgestuurd naar Real. Vooral Luka Modric is populair: liefst negen van de 22 amateurs hopen met de Kroaat te kunnen ruilen. Jude Bellingham is drie keer aangevraagd, Toni Kroos en Rodrygo tweemaal. Verder is er een shirtje van Vinícius Júnior, Nacho, Kepa Arrizabalaga en Thibaut Courtois 'besteld'. Laatstgenoemde zit overigens met een gescheurde kruisband in de lappenmand en is er zaterdag dus helemaal niet bij. Ook Kroos en Vinícius zitten niet bij de wedstrijdselectie van Real.

Bij Arandina doen ze daar niet moeilijk over: als de shirtjes van de afwezigen maar in de koffers gaan. Het is op het moment niet bekend of Real aan het verzoek van de amateurs heeft meegewerkt.

De wensenlijst van de Arandina-spelers (via Marca): 

© Marca
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.