Beelden Ligue 1: PSG blaast Bordeaux van het veld, goal Memphis

Reacties

In de Ligue 1 zijn AS Monaco en Paris Saint-Germain dit weekeinde al in actie gekomen. Waar de regerend landskampioen punten morste, liet PSG geen steek vallen.

Beelden Ligue 1: PSG blaast Bordeaux van het veld, goal Memphis

AS Monaco - Montpellier 1-1
Ondanks de topvorm van Radamel Falcao (die dit Ligue 1-seizoen al twaalf keer scoorde) morste AS Monaco punten tegen Montpellier. De bezoekers sloegen vlak voor tijd via Souleymane Camara toe. De Monegasken gaan daardoor met een zuur gevoel het interlandreces in; midweeks verloor de Franse kampioen al met 0-3 van FC Porto.

Paris Saint-Germain - Bordeaux 6-2
Het arme Bordeaux werd volstrekt kansloos gelaten door Paris Saint-Germain, dat halverwege al een 5-1 voorsprong koesterde. Alle leden van het aanvallende supertrio vonden het net. Neymar deed dat ook een keer vanaf de strafschopstip, daarmee een einde makend aan de penaltysoap bij de Parijzenaars.

Interessante duels van zondag zijn Angers - Olympique Lyon en OGC Nice - Olympique Marseille.

Angers - Olympique Lyon 3-3
Met Memphis Depay in de basis, Kenny Tete zat op de bank, verspeelde Olympique Lyon punten op bezoek bij Angers. Daar leek het na onder meer een goal van Memphis lange tijd niet op, maar na een bizarre rode kaart voor ex-PSV'er Marcelo ging het toch nog mis.

OGC Nice - Olympique Marseille 2-4
Voor Wesley Sneijder was tegen Olympique Marseille zelfs op de bank geen plaats bij OGC Nice. Zonder de Nederlander verloor de ploeg in een spectaculair duel met 2-4 van Marseille, waardoor Nice steeds verder wegzakt in de Ligue 1.

Bekijk hier alle rangen en standen in de Ligue 1

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.