Killer Falcao kan Monaco niet aan winst helpen

Reacties

AS Monaco heeft drie dagen na de zeperd tegen FC Porto (0-3) in de Champions League opnieuw puntenverlies geleden. Tegen Montpellier leken de Monegasken een 1-0 over de streep te trekken, maar vlak voor tijd ging het toch mis: 1-1.

Killer Falcao kan Monaco niet aan winst helpen

In de eerste helft had de regerend kampioen van Frankrijk moeite om de defensieve linie van Montpellier te slechten, maar vijf minuten voor het rustsignaal sloeg Falcao toe. De spits in bloedvorm gleed een lage voorzet van Rony Lopes binnen. Het was voor Falcao zijn dertiende poging op doel in een Ligue 1-wedstrijd, waarin hij dus liefst twaalf keer scoorde.

Monaco had na de pijnlijke doordeweekse nederlaag tegen Porto wat recht te zetten, maar drukte niet echt door in de tweede helft. Montpellier profiteerde daar vlak voor tijd van. Invaller Kévin Bérigaud won een kopduel en bood een andere invaller een niet te missen kans. Souleymane Camara was eerder bij de bal dan goalie Danijel Subasic en de Senegalees, oud-speler van Monaco, dompelde zijn voormalig werkgever in rouw.

Door het puntenverlies laat Monaco - waar Terence Kongolo opnieuw ontbrak - na de koppositie van Paris Saint-Germain over te nemen. De Monegasken staan op negentien punten uit acht wedstrijden, net als de hoofdstedelingen. PSG komt echter zaterdag nog in actie tegen Girondins Bordeaux.

De topscorers in de vijf grootste competities van Europa

#SpelerClubCompetitieGoals
1.Radamel FalcaoAS MonacoLigue 112
2.Paulo DybalaJuventusSerie A10
3.Lionel MessiBarcelonaPrimera División9
4.Pierre-Emerick AubameyangBorussia DortmundBundesliga8
 Ciro ImmobileLazioSerie A8
6.Robert LewandowskiBayern MünchenBundesliga7
 Edinson CavaniParis Saint-GermainLigue 17
8.Sergio AgüeroManchester CityPremier League6
 Romelu LukakuManchester UnitedPremier League6
 Álvaro MorataChelseaPremier League6
 Edin DzekoAS RomaSerie A6
 Mauro IcardiInternazionaleSerie A6
 Dries MertensNapoliSerie A6
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.