'Bazoer staat aan vooravond van nieuw Bundesliga-avontuur'

Reacties

Borussia Mönchengladbach biedt Riechedly Bazoer de kans zich te revancheren voor een teleurstellende eerste Bundesliga-kennismaking.

'Bazoer staat aan vooravond van nieuw Bundesliga-avontuur'

Na zijn vertrek bij Vitesse heeft Bazoer zijn handen vrij om een volgende stap te zetten in zijn carrière. Over belangstelling heeft hij geen klagen. Zo ziet Olympique Marseille in de 25-jarige centrale verdediger een meer dan interessante speler.

Duitsland is een andere mogelijke bestemming voor Bazoer, die met weinig genoegen zal terugkijken op zijn eerste Bundesliga-ervaringen. Zijn overgang van Ajax naar VfL Wolfsburg in 2019 werd een teleurstelling.

Een rentree op de Duitse velden ligt schijnbaar in verschiet. Bayer Leverkusen en VfB Stuttgart heetten geïnteresseerd te zijn, maar volgens BILD staat Borussia Mönchengladbach aan de vooravond van het verwelkomen van Bazoer. Het Duitse blad meldt dat de onderhandelingen al zeer ver gevorderd zijn.

Bij Die Fohlen moet Bazoer het centrale duo gaan vormen met Ko Itakura, die in 2020 voor een jaar op huurbasis uitkwam voor FC Groningen. De onderhandelingen met Manchester City over de Japanner zouden al nagenoeg zijn afgerond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.