Olympique Marseille is een van de opties voor Bazoer

Reacties

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Riechedly Bazoer ligt. In Frankrijk duikt opnieuw de naam van Olympique Marseille op als mogelijke nieuwe werkgever. Franse bronnen beweren dat er gesprekken tussen club en speler gaande zijn.

Olympique Marseille is een van de opties voor Bazoer
© Pro Shots

Het kamp-Bazoer bevestigt dat Olympique Marseille een van de opties is waarover wordt nagedacht. De Franse nummer twee van het afgelopen seizoen – en daardoor dus deelnemer aan de Champions League – toonde vorige zomer ook al verregaande interesse in de centrale verdediger van Vitesse en meldde zich afgelopen winter opnieuw. Het zomerse bod op Bazoer werd door Vitesse als te laag gekwalificeerd. Mede door de Europese campagne van de Arnhemmers was Vitesse er veel aan gelegen Bazoer te behouden.

De keuze om transfervrij weg te laten gaan, werd op die manier in de hand gewerkt. Van die status wil de ex-speler van Ajax en PSV nu profiteren. Ook andere Franse clubs hebben Bazoer op de radar te staan, terwijl ook vanuit Portugal en Turkije nog interesse sluimert. Olympique Marseille lijkt een serieuze gegadigde mede door de manier van voetballen onder trainer Jorge Sampaoli. De verliezend halve finalist in de Conference League (uitgeschakeld door Feyenoord) wil met een voetballend verdediger van achteruit opbouwen en die rol zou Bazoer prima passen. Marseille beweert overigens nog meerdere opties op het oog te hebben. Bazoer zou een van de kandidaten zijn.

Bazoer bevestigde al eens dat de positie die hij bij Vitesse onder Thomas Letsch invulde naar meer smaakt. De nog altijd pas 25-jarige Bazoer wil zich dolgraag in het buitenland verder ontwikkelen en zich weer bij het Nederlands elftal in de kijker spelen. Bazoer speelde eerder in het buitenland voor VfL Wolfsburg.

Bekijk hier al onze video's
Meer Olympique Marseille
Meer over Olympique Marseille
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer R. Bazoer
Meer over R. Bazoer
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.