Barcelona-fans genieten: scorende debutant en primeur Gavi

Reacties

Ferran Jutglà heeft zichzelf zaterdagavond een onvergetelijk basisdebuut bezorgd bij Barcelona. De 22-jarige aanvaller kopte na ruim een kwartier raak in het thuisduel met Elche. Ook Gavi (foto) sloeg al snel toe.

Barcelona-fans genieten: scorende debutant en primeur Gavi
Barcelona
Barcelona
3 - 2
Elche
Elche

Afgelopen week vierde Jutglà tijdens het bezoek aan Osasuna (2-2) als invaller zijn officiële debuut en tegen Elche verscheen de ex-speler van Espanyol voor het eerst aan de aftrap. Zijn basisdebuut leek hij al na twee minuten te bekronen met een treffer, maar vanwege buitenspel ging het feestje niet door. Een klein kwartier later kon de jongeling alsnog juichen.

Nog voor de twintigste minuut zette Gavi Barcelona zelfs op 2-0 tegen de laagvlieger. De zeventienjarige middenvelder omspeelde een verdediger en rondde daarna overtuigend af. Het betekende Gavi's eerste goal in een officieel duel van De Blaugranas. De stemming was daarmee al snel opperbest in Camp Nou.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Volg Barcelona - Elche via VI Live:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.