Balotelli verliest spelletje met ploeggenoot en mag penalty niet nemen

Wat doe je als je diep in blessuretijd 2-0 voor staat en een penalty krijgt, en zowel jijzelf als je spitsbroeder al heeft gescoord? Nou, als je Mario Balotelli bent daag je je ploeggenoot uit dan uit voor een potje steen-papier-schaar.

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Adana Demirspor, de ploeg van Patrick Kluivert, speelde gewonnen spel tegen Konyaspor. M'Baye Niang had de score tien minuten na rust geopend, overigens op aangeven van ex-AZ'er Jonas Svensson, Balotelli had voor 2-0 gezorgd. Een penalty om voor 3-0 te zorgen had dus geen enorme lading. Tijd, derhalve, voor een spelletje.

In de eerste poging kwamen Diang en Balotelli allebei op steen uit. Herkansing dus. Balotelli zag geen reden om van tactiek te veranderen, Diang veranderde zijn keuze naar papier en zo won de Senegalees het duel. De penalty schoot hij vervolgens onberispelijk binnen.