'Balotelli kan dankzij goede bekende ook aan de slag in La Liga'

Reacties

Gennaro Gattuso heeft een lijntje uitgezet bij Mario Balotelli. Dat melden verschillende media in Italië en Spanje. De nieuwe Valencia-trainer zou de spits wil naar Mestalla willen halen.

'Balotelli kan dankzij goede bekende ook aan de slag in La Liga'
© Pro Shots

Volgens Spaanse media staat Balotelli er goed op in Valencia. Landgenoot Gattuso is daar deze zomer aan een nieuw project begonnen en wil graag meer scorend vermogen aan zijn selectie toevoegen. De 44-jarige Italiaan zou Balotelli al aan de telefoon hebben gehad, zo verzekeren media in Italië.

Of het daadwerkelijk tot een samenwerking gaat komen, is de vraag. Valencia heeft Hugo Duro, Maxi Gómez en Marcos Andre al drie pure spitsen in de selectie. Balotelli zou alleen kunnen komen als tenminste één van hen vertrekt.

Bovendien zijn er meer clubs die azen op Balotelli. De 31-jarige spits heeft immers een indrukwekkend seizoen achter de rug bij Adana Demirspor met achttien competitietreffers op het hoogste niveau in Turkije. Het leverde hem zelfs een rentree bij de nationale ploeg van Italië op.

FC Sion lijkt momenteel de beste papieren te hebben om Balotelli te strikken, al wakkerde de spits de Spaanse geruchten wel aan met een Instagram-post.

Bekijk hier al onze video's
Meer Valencia
Meer over Valencia
Meer M. Balotelli
Meer over M. Balotelli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.