Bakker wordt gespaard door Franse pers: 'Het is nog niet gedaan'

Reacties

Mitchel Bakker was de enige Nederlander die deze week aan de aftrap kwam in de halve finale van de Champions League. De linksback van PSG beleefde niet zijn gelukkigste avond.

Bakker wordt gespaard door Franse pers: 'Het is nog niet gedaan'
© Pro Shots
PSG
PSG
1 - 2
Manchester City
Manchester City

'We hebben het over de vorm van de dag, niet die van gisteren of van morgen. Mitchel laat goede dingen zien en toont zijn goede vorm. Wij geloven in hem', zei trainer Mauricio Pochettino voor het duel met Manchester City over zijn verrassende keuze voor Bakker in plaats van Abdou Diallo.

De Nederlandse linksback zag dat vertrouwen niet resulteren in een succes. De Franse grootmacht stapte na een sterke eerste helft alsnog als verliezer van het veld in Parc des Princes. 'Onze eerste helft was zeer goed. Dat heeft iedereen gezien', keek Bakker bij de UEFA terug. 'Het voelde goed voor ons.'

Na rust waren de rollen omgedraaid. 'Helaas was onze tweede helft minder. Misschien had dat te maken dat we te ver terugzakten. Dat kan gebeuren. We moeten hard werken voor tweede wedstrijd, het is nog niet gedaan.'

De terugval liet L'Équipe terugkomen in de beoordelingen. Bakker kwam er met een vijf niet zo slecht vanaf, getuige de vieren voor Neymar, Leandro Paredes, Idrissa Gueye en Keylor Navas en de drie voor Kylian Mbappé.

Le Parisien was beter te spreken over het optreden van Bakker. 'Pochettino werd beloond voor zijn verrassende keuze voor Bakker als linksback', schreef de krant in een analyse.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.