AZ-verdediger Ouwejan: 'Torino heeft interesse uitgesproken'

Reacties

Thomas Ouwejan zou AZ deze zomer zomaar kunnen verlaten. Torino heeft zich gemeld voor de linksback en ook Crystal Palace heeft al voorzichtig belangstelling getoond.

AZ-verdediger Ouwejan: 'Torino heeft interesse uitgesproken'

Op het clubkanaal van AZ reageert Ouwejan op de transferperikelen. 'Er is interesse. Het is hartstikke mooi om dat te horen en erover te lezen. Heel serieus is het ook nog niet. Er is wel uitgesproken dat er interesse is, maar het is gewoon afwachten wat die clubs ermee gaan doen.'

'Wat ik zelf wil? Daar ben ik nog niet helemaal over uit. Het is allemaal nog afwachten en als het straks echt serieus wordt, kan ik er misschien meer over vertellen. Ik wil weten hoe het bij die clubs werkt, hoe de faciliteiten zijn en wat het plan is van de trainer met mij. Het gaat nu voornamelijk over Torino, maar ik zie wel wat er gaat gebeuren. Voorlopig speel ik gewoon bij AZ', aldus Ouwejan.

De 22-jarige Ouwejan is sinds twee jaar basisspeler bij AZ, waar hij vanuit de jeugd werd doorgeschoven na het vertrek van Ridgeciano Haps naar Feyenoord. Sindsdien groeide de jeugdinternational uit tot een betrouwbare kracht in de Alkmaarse achterhoede.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.