AZ na overwinning op Ajax trots op kilometervreter De Wit

Reacties
AZ na overwinning op Ajax trots op kilometervreter De Wit
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Dani de Wit heeft zich zondag in de topper tegen Ajax onderscheiden met zijn loopvermogen. De 24-jarige middenvelder legde van AZ legde een opmerkelijk aantal kilometers af.

AZ tweet dinsdagochtend met gepaste trots dat De Wit maar liefst vijftien kilometer liep in het gewonnen thuisduel met Ajax (2-1). Dani the Runner, schrijven de Alkmaarders erbij. Afgelopen seizoen was De Wit ook al de kilometervreter van AZ.

Het is niet voor het eerst dat De Wit bewijst een loopwonder te zijn. In 2020 baarde hij al eens opzien door de tien kilometer in 38 minuten te lopen. Het was een reactie op de vijfkilometer-challenge van Ross Barkley, die die afstand toen in zestien minuten aflegde.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer D. de Wit
Meer over D. de Wit
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.