AZ heeft Servische middenvelder bijna binnen

Reacties

AZ kan de volgende winterversterking bijna verwelkomen. De club uit Alkmaar staat op het punt om Kristijan Belic over te nemen van Partizan Belgrado. De 22-jarige middenvelder moet na het weekend naar Nederland afreizen voor de medische keuring.

AZ heeft Servische middenvelder bijna binnen
© Pro Shots

Belic werd geboren in België, waar zijn vader Dusan toen speler was van Sint-Truiden. De middenvelder groeide op in Servië en speelde later in de opleidingen van West Ham United en Olympiakos Piraeus. Via Cukaricki kwam hij in 2022 bij Partizan terecht. Daar brak hij door als prof. Belic kwam ook in actie voor verschillende nationale jeugdelftallen van Servië.

Met Belic hoopt AZ een middenvelder binnen te halen die drang naar voren heeft. Hij was dit seizoen goed voor zes assists in dienst van Partizan. De Alkmaarders tellen volgens Servische bronnen ruim drieënhalf miljoen euro neer om Belic over te nemen.

Als de laatste plooien glad worden gestreken, wordt Belic de tweede winterse nieuweling bij AZ. Eerder trokken de Alkmaarders vleugelverdediger Gonçalo Esteves aan. Hij wordt gehuurd van Sporting Portugal.

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.