'Atalanta verwacht in de komende dagen bod op Højlund'

Reacties

Het spel om de handtekening van Rasmus Højlund lijkt een volgende fase in te gaan. De Deense spits van Atalanta Bergamo wordt door Manchester United begeerd, en er zou nu ook echt een bod onderweg zijn.

'Atalanta verwacht in de komende dagen bod op Højlund'
© Pro Shots

Dat is althans wat Alfredo Pedullà, journalist voor de Italiaanse zender TV dello Sport, maandagavond meldt. In het Gewiss Stadium in Noord-Italië zijn ze er op voorbereid dat er tussen nu en donderdag een officieel bod komt van de club van Erik ten Hag. Die zou snel willen handelen, wordt door meer insiders beweerd, omdat ook clubs als Paris Saint-Germain en Tottenham Hotspur op het vinkentouw kunnen belanden als zij respectievelijk Kylian Mbappé en Harry Kane zouden verliezen.

Ook Bayern München is nog op zoek naar een aanvalsleider nadat het vertrek van Robert Lewandowski vorige zomer toch zijn sporen heeft nagelaten. Højlund is één van de meest gevolgde spelers op de Europese velden. De Scandinaviër wordt vaak vergeleken met Erling Haaland: razendsnel, fysiek sterk en een meester in de afwerking. Atalanta zal zijn goudhaantje dan ook enkel voor een gigantisch bedrag laten vertrekken. Het laatste woord over deze zaak is nog niet gezegd of geschreven.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Højlund
Meer over R. Højlund
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.