Atalanta stalt Lammers dit keer bij competitiegenoot in Serie A

Reacties

Sam Lammers speelt dit seizoen op huurbasis voor Empoli. De 25-jarige spits wordt door Atalanta Bergamo verhuurd aan de competitiegenoot.

Atalanta stalt Lammers dit keer bij competitiegenoot in Serie A
© Pro Shots

Atalanta betaalde in september 2020 negen miljoen euro aan PSV voor Lammers en die transfersom kon middels bonussen nog oplopen tot elf miljoen euro. Een groot succes werd de overgang van de aanvaller niet. In zijn eerste seizoen kwam Lammers tot twee treffers in zeventien officiële duels, waarna Atalanta besloot om hem afgelopen seizoen te verhuren aan Eintracht Frankfurt.

Ook in Duitsland slaagde Lammers er niet in de verwachtingen waar te maken, want ook nu kwam hij tot slechts twee treffers, dit keer in 22 wedstrijden. Bij terugkeer in Bergamo was al duidelijk dat Lammers niet hoefde te rekenen op veel speeltijd en zijn club vond een oplossing bij Empoli, dat vorig seizoen nog knap als veertiende eindigde in de Serie A. Andrea Pinamonti werd met 13 doelpunten topscorer, maar die keerde deze zomer terug bij Internazionale.

Empoli haalde eerder deze transferperiode al twee andere spelers met een Eredivisie-verleden: Tyronne Ebuehi en Razvan Marin. Lammers zal bij de club de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Mattia Destro en Martín Satriano, die ook beiden deze zomer de club kwamen versterken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Meer Serie A
Meer over Serie A
Meer S. Lammers
Meer over S. Lammers
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.