Atalanta haalt concurrent De Ligt in afwachting van Spurs-miljoenen

Reacties

Atalanta Bergamo heeft in afwachting van de miljoenentransfer van Cristian Romero alvast zaken gedaan met Juventus. Merih Demiral komt op huurbasis over van de grootmacht uit Turijn.

Atalanta haalt concurrent De Ligt in afwachting van Spurs-miljoenen
© Pro Shots

Demiral was de afgelopen twee seizoenen een concurrent van Matthijs de Ligt bij Juventus, maar moet nu het gat opvullen dat Romero zal achterlaten bij Atalanta. De Argentijnse verdediger werd afgelopen seizoen eveneens gehuurd van De Oude Dame en groeide uit tot steunpilaar in de defensie. Het leverde hem de interesse op van Europese topclubs, waarbij Spurs het meest doortastend handelde. De verwachting is dat Romero op korte termijn voor 55 miljoen euro overstapt naar Noord-Londen.

In afwachting van die transfer lichtte Atalanta vrijdag de optie tot koop van zestien miljoen euro op Romero. Ook deed de club van Oranje-internationals Marten de Roon en Hans Hateboer zaken met Juventus door Demiral in een vergelijkbare constructie over te nemen. Ook op de Turkse verdediger heeft Atalanta een optie tot koop (van naar verluidt dertig miljoen euro). Daarnaast zouden er nog gesprekken lopen met Lille over een eventuele transfer van Sven Botman.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Atalanta
Meer over Atalanta
Meer M. Demiral
Meer over M. Demiral
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.