Atalanta-duo denkt aan Oranje: 'Koeman kijkt niet alleen naar Nederland'

Reacties

Marten de Roon en Hans Hateboer durven hardop van Oranje te dromen nu Ronald Koeman is aangesteld als bondscoach. Het duo van Atalanta Bergamo denkt dat de nieuwe keuzeheer eerder voor spelers in het buitenland kiest dan zijn voorgangers.

Atalanta-duo denkt aan Oranje: 'Koeman kijkt niet alleen naar Nederland'

'Hans en ik praten stiekem al wel eens over Oranje', liet De Roon na afloop van het duel tegen Borussia Dortmund (3-2 verlies) aan FOX Sports weten. 'Koeman is heel open minded. Hij kijkt naar al het voetbal en niet alleen naar Nederland. Ik denk dat hij de kwaliteiten heeft om een team te smeden dat weer naar een EK of WK kan gaan.'

Koeman heeft de twee spelers, die tegen Dortmund beiden de negentig minuten volmaakten, dit seizoen al een keer in actie gezien. In de groepsfase van de Europa League was Atalanta met 3-0 veel te sterk voor Everton, waar Koeman toen nog de eindverantwoordelijke was.

'De bondscoach heeft tegen ons gespeeld. Atalanta laat op dit moment zien dat ze goed kunnen voetballen tegen zulke ploegen. Ik hoop dat hij kijkt en dat ik een kans krijg', aldus De Roon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.