AS Monaco na dubbelslag Falcao op jacht naar wraak in bekerfinale

Reacties

Net als vorig seizoen gaat de finale van het toernooi om de Coupe de la Ligue ook dit jaar weer tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain. PSG plaatste zich dinsdag al voor de eindstrijd en een dag later volgde Monaco, dat dankzij twee goals van Radamel Falcao met 2-0 won van Montpellier.

AS Monaco na dubbelslag Falcao op jacht naar wraak in bekerfinale

De strijd om de Coupe de la Ligue, het tweede bekertoernooi van Frankrijk, krijgt zodoende de door velen gewenste finale. Falcao maakte tegen Montpellier al in de eerste helft het verschil: na een kwartier opende hij de score, toen hij de bal op aangeven van Djibril Sidibé even op wipte en uit de draai raak schoot. Een kwartier later tikte Falcao na een voorzet van Ronny Lopes ook de 2-0 binnen.

Ronny Lopes dacht een kwartier in de tweede helft zelf voor het derde doelpunt van Monaco te zorgen, maar de vlag ging omhoog voor buitenspel, waardoor zijn feestje niet doorging. De voorsprong van Monaco kwam ondanks deze tegenvaller nooit in gevaar en dus krijgt de ploeg op 31 maart de kans om zich te revancheren voor de verloren finale van vorig jaar: toen was PSG nog met 1-4 te sterk.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.