Arthur niet welkom bij Barça: middenvelder wordt stadion uitgezet

Reacties

Dat Arthur Melo zaterdag niet in actie komt tijdens de return tegen Napoli in de achtste finale van de Champions League was al bekend, maar de middenvelder van Barcelona is anderhalf uur voor de wedstrijd zelfs het stadion uitgezet. Dat melden verschillende Spaanse media.

Arthur niet welkom bij Barça: middenvelder wordt stadion uitgezet
© Pro Shots

Eind juni werd bekend dat Arthur zijn loopbaan voortzet bij Juventus, maar die transfer vindt pas na afloop van het huidige seizoen plaats. In de Champions League kan de 23-jarige Braziliaan nog in actie komen voor Barcelona, maar hij lijkt zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld. Zaterdag meldde hij zich in Camp Nou voor het thuisduel met Napoli, maar toen bleek de middenvelder niet op de lijst te staan van mensen die toegang hebben tot de wedstrijd. En dus kon hij weer naar huis.

Vrijdag werd al bekend dat Arthur weinig contact meer heeft met zijn collega's bij Barcelona. Na de laatste competitiewedstrijd, bijna drie weken geleden, vertrok hij naar Brazilië en had sindsdien geen contact meer met de trainer en spelers van Barça. Onlangs keerde hij terug en vrijdag werd Arthur nog gecontroleerd op corona, maar ondanks de negatieve test bleef het stadion een dag later gesloten voor de oud-speler van Grêmio.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Meer Arthur
Meer over Arthur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.