'Arthur weigert om nog voor Barcelona te voetballen'

Reacties

Het lijkt erop dat Arthur Melo en Barcelona met ruzie uit elkaar gaan. De 23-jarige middenvelder is na afloop van de Spaanse competitie naar Brazilië gereisd en zou nu weigeren om terug te keren voor het restant van de Champions League in augustus.

'Arthur weigert om nog voor Barcelona te voetballen'
© Pro Shots

De Spaanse kranten Sport en El Mundo Deportivo pakken maandagavond uit met het verhaal. Arthur, die komend seizoen overstapt naar Juventus, zou Barcelona al eerder hebben laten weten geen intentie te hebben om na de competitie nog terug te keren bij de club. Toen La Liga erop zat reisde de middenvelder eerst naar Ibiza en vervolgens naar zijn thuisland Brazilië.

Barça waarschuwde Arthur toen al dat de consequenties groot zouden zijn als hij zich maandag niet zou melden op de club voor de geplande coronatests. De speler liet zich volgens de kranten inderdaad niet zien en de club ziet dat als contractbreuk. Barcelona zegt dat Arthur tot na de Champions League, waarin op 8 augustus wordt gespeeld tegen Napoli, onder contract staat. Hij moet zich nu zo snel mogelijk melden en het lijkt erop dat Barça een aanklacht tegen Arthur gaat indienen.

Arthur speelt komend seizoen voor Juventus, terwijl Miralem Pjanic de omgekeerde weg bewandelt. Sinds de transfer wereldkundig werd gemaakt, zou de Braziliaan er met de pet naar gooien bij Barcelona. Trainer Quique Setién deed ook geen beroep meer op Arthur nadat de transfer rond kwam.

Barcelona gaat vol voor de Champions League: 'Maar ze zijn kansloos'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.