'Arsenal nog weinig succesvol in poging om Barcelona af te troeven'

Reacties

Arsenal probeert Barcelona volgens Engelse media af te troeven in de strijd om Raphinha. Een eerste bod op de Braziliaanse vleugelspits is door Leeds United echter afgewezen, terwijl de 25-jarige aanvaller zelf ook een voorkeur zou hebben voor een overstap naar Camp Nou.

'Arsenal nog weinig succesvol in poging om Barcelona af te troeven'
© Pro Shots

De interesse van Barça voor Raphinha speelt al langer, maar de Catalanen konden tot op heden nog niet over de brug komen met een bod omdat het budget momenteel niet toereikend is. Nu voorzitter Joan Laporta op de ledenvergadering onlangs groen licht kreeg voor de verkoop van een deel de merchandise-afdeling en de tv-rechten, is de verwachting dat Leeds binnenkort ook een voorstel kan verwachten vanuit Catalonië.

Raphinha zou zelf al nagenoeg rond zijn met Barcelona, maar kan er ook voor kiezen om in de Premier League te blijven. Arsenal, Chelsea en Tottenham Hotspur hebben volgens Engelse media ook allemaal belangstelling, waarbij The Gunners met meest concreet zijn. Tot nu toe hebben pogingen om de negenvoudig international los te weken bij Leeds, weinig succes. Een eerste bod is volgens The Athletic dinsdagavond afgewezen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De vraag is dus of Arsenal erin slaagt Barça af te troeven in de strijd om de dribbelaar. Uit een Instagram-post van Samuel Eto'o blijkt dat Raphinha's zaakwaarnemer Deco, natuurlijk ook oud-speler van de Catalanen, met voorzitter Laporta om tafel heeft gezeten. Daarbij zal de toekomst van zijn cliënt ongetwijfeld ter sprake zijn gekomen. Met een prijskaartje van zestig miljoen euro is de Braziliaan echter niet goedkoop.

En Barça heeft al zoveel plannen op de transfermarkt. Woensdag staat Robert Lewandowski maar weer eens op de voorpagina van de grote Spaanse sportkranten. Behalve de Poolse topschutter, die weg wil bij Bayern München, moet ook Sevilla-verdediger Jules Koundé nog naar Camp Nou komen en is Bernardo Silva in beeld als mogelijke vervanger van Frenkie de Jong, mocht diens transfer naar Manchester United van de grond komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Meer Arsenal
Meer over Arsenal
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.