De volgende bouwsteen van Barça-nieuwbouw: Raphinha

Reacties

Barcelona maakt zich op voor het verwelkomen van de volgende aanwinst voor komend seizoen. Raphinha heeft zijn woord gegeven aan de Catalaanse grootmacht.

De volgende bouwsteen van Barça-nieuwbouw: Raphinha
© Pro Shots

'Akkoord'. Raphinha siert de cover van Diario Sport. De aanvaller is volgens de Spaanse krant tot een vergelijk gekomen met Barcelona over een contract voor vijf jaar. Het is nu zaak dat ook Leeds United zich laat overtuigen hem te laten gaan.

Sport
© Pro Shots
Sport

De Braziliaan met Italiaans paspoort heeft een gelimiteerde afkoopsom van zestig miljoen euro in zijn contract staan, maar dat bedrag zal flink lager zijn als Leeds United uit de Premier League degradeert. Ook wordt gesproken van spelers die Barcelona wil betrekken in de deal. De namen Neto, Riqui Puig, Oscar Mingueza en Martin Braithwaite vallen daarbij.

Raphinha moet met beoogde nieuwelingen César Azpilicueta, Andreas Christensen en Franck Kessié de verbouwing van het Barcelona van Xavi een nieuwe impuls geven. Ook Antony was volgens Sport ook een kandidaat, maar de Ajacied moest het afleggen tegen zijn collega-international van Leeds. Raphinha past met zijn ervaring in de Premier League beter in het profiel dan Eredivisie-kracht Antony.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.