Arena-eregast Haller wil niet kiezen: 'Als je familieleden ziet vechten, kijk je weg'

Reacties

De Johan Cruijff Arena was zondag het toneel voor een speciale gast. Sébastien Haller keerde voor even terug bij Ajax, waar hij het duel met FC Utrecht aanschouwde (2-0). Het was een wedstrijd tussen twee teams waar de Ivoriaan een verleden bij heeft en dat maakte het voor hem een bijzondere middag.

Arena-eregast Haller wil niet kiezen: 'Als je familieleden ziet vechten, kijk je weg'
© Pro Shots
Ajax
Ajax
2 - 0
FC Utrecht
FC Utrecht

Toen het gezicht van Haller op één van de grote schermen in de Arena verscheen, klonk er luid gejuich en applaus door heel het station. Zowel uit de thuisvakken en in het uitvak stonden de supporters op de banken voor de spits en dat was iets wat hem wel kon bekoren. 'Het is leuk om de familie weer te zien. Toen ik deze wedstrijd op het schema zag, dacht ik: dat is leuk om met mijn kinderen naartoe te gaan. Het is leuk om spelers van beide clubs te zien', aldus Haller in gesprek met ESPN.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Aangezien Haller een verleden voor zowel Ajax als Utrecht heeft, is het voor hem een moeilijke keuze om een favoriet te kiezen. Dat is het voor zijn kinderen in ieder geval niet. 'Als je twee leden van je familie ziet vechten, dan kijk je weg. De kinderen zeggen Ajax, want dat is het enige dat ze zich kunnen herinneren in Nederland. Toen ik bij Utrecht speelde, had ik nog geen kinderen.'

Herstellen van blessure
Borussia Dortmund, de club waar Haller momenteel onder contract staat, kwam afgelopen zaterdag nog in actie tegen Union Berlin (0-2). De Ivoriaan kwam tijdens dat duel niet in actie omdat hij nog kampt met een enkelblessure. Of Haller op 13 maart in actie kan komen tegen PSV in de Champions League, is nog afwachten. 'Ik word nu behandeld en ik loop al. Het is moeilijk om te zeggen wanneer ik weer op het veld kan staan, maar hopelijk snel', besluit hij.

Spelersprofiel

S. Haller


Geboortedatum:
22 juni 1994
Leeftijd:
29
Geboorteplaats:
Ris-Orangis
Nationaliteit
Ivoorkust
Lengte:
1,90 m
Gewicht:
82 kg
Huidige club:
Borussia Dortmund
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.