Dortmund moet geblesseerde Haller missen voor heenduel met PSV

Reacties

Borussia Dortmund moet het voorlopig stellen zonder Sébastien Haller. De Ivoriaanse spits heeft in de finale van de Afrika Cup een enkelblessure opgelopen die hem 'meerdere weken' aan de kant houdt.

Dortmund moet geblesseerde Haller missen voor heenduel met PSV
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

Dat meldt de Duitse topclub vrijdagmiddag. Een exacte hersteldatum wordt niet genoemd, maar uit de tekst valt in elk geval op te maken dat Haller er niet bij is als PSV de Duitsers over vier dagen in Eindhoven ontvangt voor de heenwedstrijd in de achtste finales van de Champions League. Het gaat om een terugkeer van een eerdere enkelblessure die Haller in december al parten speelde.

Over Hallers meespelen in de return valt nog niks zinnigs te zeggen. Die staat op de agenda voor woensdag 13 maart. Haller zal daarnaast ook meerdere competitiewedstrijden missen bij de ploeg van Edin Terzic, die weinig speling heeft voor wat betreft het vasthouden van de zo belangrijke vierde plek. Die geeft immers recht op Champions League-voetbal.

Haller, maker van het winnende doelpunt in de finale van de Afrika Cup afgelopen zondag, kreeg eerder deze week nog wel een prachtig onthaal in Dortmund:

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Borussia Dortmund
Meer over Borussia Dortmund
Meer Bundesliga
Meer over Bundesliga
Meer S. Haller
Meer over S. Haller
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.